Thursday, 30 June 2011

♥ Miss Someone ♥

♥ Hairstyle ♥
♥ Top Model ♥
hey !! ni bestfriend lama reeza yg da lama kita x jumpa.. miss la reeza ngan dia ni !!! Nama dia pijol @ MOHD AFIJUL.. face dia mmg sebijik ngan org korea.. huhu :D !! smlm dia call, tnya khabar !! yg specialnya smlm birthday dia.. haha.. Happy Birthday, Pijol !! haha :) face dia mmg jambu la.. haha :)  Now, dia kat sabah skrg.. miss gila bah sama kamu.. huhu.. bila mau meet sama2 ?? rindu doe..♥  kitorang kat sini akan sentiasa ingat kau, Pijol !! ♥♥♥

Tuesday, 28 June 2011

Sukan Tahunan 2011








                                                                             


time ni mmg kitorang letih sngat walaupun kitorang x lari.. haha.. tpi kitorang kena berjemur di padang..
fuhh !! panas gila la.. nasib baik kulit x hitam.. huhu.. kitorang pun ambik kesempatan.. ambik gambar ramai2 !! huhu :D   penat !! :)

Sunday, 26 June 2011

New Blog

hey !! ni reeza.. reeza baru je buat blog ni.. but tak pandai guna sngat lah.. hehe.. so, reeza tak tahu nak taip ape lagi.. but you guys enjoy je la ngan blog reeza ni !! haha.. peace :)